چای قلمی(درشت)عطا+عکس

7 آبان 1396 ساعت 10:38


تولیدایرانی:
چای قلمی ( درشت )
شاید این سوال به ذهن شما هم آمده باشد که چای درشت بهتر است یا ریز!؟ چای درشت از پیچش برگهای بزرگ و چای شکسته از پیچش برگهای کوچکتر و … طبقه بندی میشود و سایز بندی میشود. هرچه سایز چای درشت تر باشد خوش طعم تر و مدت زمان دم کشی آن بیشتر و هرچه چای ریزتر باشد مدت زمان دم کشی آن کمتر و طعم ضعیف تری نسبت به چای درشتر دارد. البته فصل برداشت برگ سبز، نوع آب و هوا و … تاثیر گذار است.
مدت زمان دم کشی 15 تا 20 دقیقه.


کد مطلب: 1123

آدرس مطلب: https://www.tolideirani.com/news/1123/چای-قلمی-درشت-عطا-عکس

توليد ايرانی
  https://www.tolideirani.com